Kayısı Çekirdeği Yağı

 24,00

50 ml. ambalajlarda satışa sunulmaktadır.

Uzman Görüşü

Latince Bitki Adı : Prunus armeniaca
Türkçe Bitki Adı : Kayısı
Drog Adı : Pruni armeniaceae oleum

  • Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden soğuk presleme yöntemiyle kozmetik ve beslenme amaçlı sabit kayısı çekirdeği yağı elde edilir.
  • Yağ asidi içeriği doymamış yağ asitlerinden Oleik Asit % 67,31 ( Omega 9 ), Linoleik Asit % 24,68 ( Omega 6 ) açısından zengindir.
  • Aromaterapide baz yağ olarak E vitamini bakımından zengin olması nedeniyle tercih edilmektedir.

Açıklama

Doğal Yağlar / Kayısı Çekirdeği Yağı

Üretim Tekniği Soğuk Pres ( Isıl işlem olmaksızın mekanik yöntemle üretilmiştir. )
İçindekiler % 100 Kayısı Çekirdeği Yağı. Katkı maddesi ve koruyucu madde içermemektedir.
Ambalaj Bal renkli ecza şişesi + Silindir
Yağ Asitleri Kompozisyonu
( % )
Doymuş Yağ Asitleri

  • Palmitik Asit 5,62
  • Palmitoleik Asit 0,72
  • Heptadesenoik Asit 0,09
  • Stearik Asit 1,27
  • Doymamış Yağ Asitleri
  • Oleik Asit 67,31 ( Omega 9 )
  • Linoleik Asit 24,68 ( Omega 6 )
  • Linolenik Asit 0,08 ( Omega 3 )
  • Araşidik Asit 0,10
  • Ekosenoik Asit 0,11
Saklama Koşulları Ağzı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

 

Ek bilgi

Miktar

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.